Aktiviteter

Aktiviteter i Nærheten:

Reed Camping ligger i hjertet av Breim, omgitt av vakre landskap og spennende aktiviteter. Her er noen av de mange opplevelsene du kan nyte:

  • Vandring: Utforsk nærliggende stier som Utvikfjellet, Kjærlighetsstigen og Trivselsskogen. Disse stiene byr på naturskjønn utsikt og muligheter for å oppdage Breims rike dyreliv og flora.
  • Fiske: Breimsvatnet og andre vann i området tilbyr gode fiskemuligheter for både amatører og erfarne fiskere. Både innsjøer og fjorder gir en sjanse til å fange alt fra ørret til laks.
  • Båtutleie: Utforsk Breimsvatnet og andre innsjøer fra vannet. Lei en båt og nyt en dag med rolig padling eller fiske, omringet av fjell og skog.
  • Nærliggende Attraksjoner: Reed Camping er et flott utgangspunkt for utflukter til lokale attraksjoner som Vestkapp, Briksdalsbreen og Norsk Bremuseum. Disse stedene byr på unik innsikt i regionens historie, kultur og natur.
  • Nærliggende Tjenester: Området rundt Reed Camping har praktiske fasiliteter som dagligvarebutikker, restauranter og kafeer, noe som gjør det enkelt å nyte et komfortabelt opphold.

Kom og Nyt:

Reed Camping og Fritid tilbyr en perfekt balanse mellom rolig natur og spennende aktiviteter, noe som gjør det til et flott valg for naturelskere og eventyrere.

Norsk Fjordhestgard

Norsk Fjordhestgard, som ligger i nærheten av Reed Camping, er et flott reisemål for hesteentusiaster og naturelskere. Her kan du oppleve Norges nasjonale hesterase, fjordhesten, og lære mer om dens historie og rolle i norsk kultur. Gården tilbyr guidede turer og aktiviteter som lar deg utforske de naturskjønne omgivelsene fra hesteryggen. Dette er en unik mulighet til å koble av og nyte det norske landskapet på en annen måte. Enten du er en erfaren rytter eller en nybegynner, gir Norsk Fjordhestgard en uforglemmelig opplevelse i Breim.